Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Rusi, Rusi

Rusi, Rusi

€78.000

Suprafata: 70 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 1960
Data publicare: 11-03-2024

Detalii despre proprietate

De vanzare casa individuala intr-o zona linistita si pitoreasca, in satul Rusi, la doar 20 km distanta de orasul Sibiu. Datorita terenului generos de 2500 mp si a deschiderii la doua strazi a cate 31 m fiecare, proprietatea beneficiaza de o accesibilitate excelenta si de o priveliste incantatoare.

Casa are o suprafata utila de 70 mp si este compusa dintr-un hol generos de 11.35 mp, 2 camere spatioase de 18.32 mp si respectiv 12.02 mp, 2 bucatarii de 12.63 mp si respectiv 9.66 mp si o baie de 5.5 mp.

Locuinta este dotata si amenajata cu: acoperis din tigla, incalzirea se realizeaza cu ajutorul sobelor de teracota, usa de acces si cele interioare sunt din lemn masiv, ferestre cu tamplarie din lemn, dusumea din lemn masiv.

Casa necesita renovare, aceasta reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa-si personalizeze locuinta dupa propriile gusturi si preferinte. In plus, proprietatea include si anexe gospodaresti care pot fi utilizate pentru depozitare sau alte activitati specifice gospodaririi.

Pe terenul aferent, regasim o curte interioara, gradina si o livada cu pomi fructiferi, ceea ce ofera o multime de optiuni pentru activitati în aer liber si recreere. Proprietatea este ideala pentru cei care doresc sa aiba propriul lor spatiu verde în care sa se relaxeze si sa se bucure de natura, fara a renunta la accesibilitatea si comoditatea orasului.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa detina o casa individuala cu terenul generos, intr-o zona cu potential de crestere si dezvoltare.

Satul Rusi se afla la doar 20 km distanta fata de orasul Sibiu, ceea ce face proprietatea ideala pentru cei care doresc sa se mute intr-un mediu rural, dar sa aiba acces la toate facilitatile si servicile oferite de orasul Sibiu.

Valoarea de achizitie a locuintei este de 84.000 euro negociabil, aceasta se poatea achizitiona si prin credit bancar. ID intern: 1602.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Canalizare
Incalzire: Sobe
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Lemn
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa

Statut Juridic

Statut juridic: Mostenire

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare