Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

2 camere vis-a-vis de Mall Baneasa, incalzire in pardoseala

Baneasa, Bucuresti

€139.900 + TVA

Suprafata: 75 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 2021
Data publicare: 14-01-2022

Detalii despre proprietate

     Agentia VIB Imobiliare va propune atentiei un apartament aflat  intr-o zona exclusivista a capitalei. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, cu multa vegetatie si totodata foarte aproape de zone comerciale foarte populare. Imobilul beneficiaza de finisaje de foarte bună calitate. Consumuri minime atât vara cât și iarna datorită izolației termice a fațadelor cât și a tâmplăriei PREMIUM, model SALAMANDER Bluevolution 92 ,tripan, cu sticlă Saint Gobain Low-e, care stopează pierderile de energie.

      Acces  este facil și imediat spre/din DN1 București-Ploiești, către Aeroportul Internațional Otopeni Henri Coandă cât și pentru cumpăraturi în cea mai mare zonă comercială din România, unde se află Băneasa Shopping Center, IKEA, Dechatlon Băneasa, Mobexpert Băneasa.

     Alte  zone de interes sunt  zone de relaxare pentru copii, la Grădina Zoo la 2 km, parcul Casa Albă la 1,5 km iar pentru o plimbare pe jos ori cu bicicletele, pădurea Băneasa este o alegere potrivită precum si sălile de fitness și piscinele din Stejarii Country Club, Clubul Diplomatic, World Class Atlantis sau Jolie Ville, sunt la doar 3-5 minute de mers cu mașina (cu bicicleta sau trotineta electrică, maxim 7-10 minute).

      Apartamentul are o suprafata utila totala construita de 104,5 mp si o suprafata utila totala de 75 mp + 2 balcoane cu suprafete de 4 mp si 8 mp (SUT -87 mp). Costul este de 139900 plus TVA. parcarea este subterana si are costul de 15000 euro.

      Ansamblul are termen de finalizare in August 2022, este ridicat in intregime si acum se lucreaza la compartimentari interioare.

     Va asteptam la vizionare!

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Calorifere
Internet: Wireless

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Metal
Ferestre: Aluminiu
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Bloc reabilitat termic

Dotari

Dotari imobil: Interfon, Videointerfon, Lift

Vecinatati

Vecinatati: Transport public

Servicii

Servicii Imobil: Administrare, Supraveghere video

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare