Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

CLADIRE DE INCHIRIAT BUCURESTII NOI - JIULUI

Bucurestii Noi, Bucuresti

€9.000/luna

Suprafata: 1054 m2
Nr camere: 20
An constructie: 2006
Data publicare: 22-10-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin Experienta!



Va prezentam o oportunitate excelenta de inchiriere a unei cladiri de birouri moderne, situata intr-o zona accesibila si bine conectata. Proprietatea este formata dintr-o cladire principala dispusa pe subsol, parter, etajele 1, 2 si 3, cu o suprafata totala utila de 885,3 m². Cladirea beneficiaza de un lift care asigura acces facil intre etaje, fiind ideala pentru companii care cauta un spatiu generos si functional pentru echipele lor.



Pe langa cladirea principala, proprietatea include o a doua cladire cu o suprafata utila de 211 m², perfect adaptabila pentru birouri suplimentare sau activitati conexe. De asemenea, exista si un spatiu de depozitare de 41,4 m² utili, oferind flexibilitate pentru diverse nevoi logistice.



Curtea interioara este prevazuta cu bariera si poate acomoda pana la 15 locuri de parcare, oferind confortul unui spatiu sigur si privat pentru angajati si vizitatori.



IMPORTANT: NU exista taxa de mentenanta sau service charge



Aceasta proprietate versatila reprezinta solutia ideala pentru afaceri in plina dezvoltare, fiind perfect adaptata nevoilor moderne de lucru si oferind multiple optiuni de configurare a spatiului.



Contactati-ne pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari!

Specificatii proprietate

Finisaje

Stare interior: Renovat

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Birouri

Localizare